moto gamesMotorcyklister spelar inte mer än andra, men när de kopplar av så är det förmodligen olika typer av motorcykelspel som de spelar. Det finns olika typer av spel just inom den genren. Några exempel är TT Isle of Man för Xbox och du som spelare får köra motorcykel i höga hastigheter på den legendariska banan på Isle of Man, plus Snaefell Mountain-loppet men sina 64 kurvor och anses vara det svåraste GP-loppet. Du som spelare har 38 olika motorcyklar och kan personifiera 25 olika motorcyklister.

Annars finns det andra spel med motorcyklar som du kan spela direkt i din webbläsare. Vill du ha lite annorlunda spelupplevelse kan du alltid testa blackjack eller något annat casinospel. Då kan du spela och ha chansen att vinna storkovan för att köpa en ny motorcykel eller göra din drömresa körandes på din hoj.

Annan avkoppling

Som motorcyklist är det ju avkopplande att sätta sig på motorcykeln för att bara ge sig ut i det blå och se vart man hamnar. Men det finns ju andra tillfällen då att köra motorcykel inte är ett alternativ, som exempelvis om du har en stund över på jobbet och behöver något som är avstressande. Visserligen kan spelande var en viss sorts avkoppling, men det finns andra saker som du kan göra för att koppla av. Ta en promenad, sätt dig ner och lyssna på musik eller gör något som du verkligen gillar att göra.

Dessa saker gör att du kopplar bort jobbet för en stund och kan sedan ta dig an dina arbetsuppgifter på ett nytt fräscht och avstressande sätt. Naturligtvis finns det andra stunder som du känner att du vill koppla av, men egentligen är det bara din fantasi som sätter stopp för vad du ska göra istället för att spela eller köra motorcykel när du vill koppla av en stund från vardagen.