Det finns ju dagar som det inte går att köra motorcykel och det är säker motorcyklisterna i Norrland extra medvetna om. Men i och för sig så går det att damma av snöskotern istället. Men det finns ändå dagar som du som MC-förare inte känner för att ta dig en tur på vägarna utan hellre vill vara hemma och ta det lugnt.

Spela

Då finns ju alltid möjligheten att plocka fram mobilen, surfplattan eller sätta sig framför datorn för att logga in på Spin Palace eller annat nätcasino för att spela en stund. Detta gäller även för norrlänningar eller var du än befinner dig i vårt avlånga land. Men då är det bra att veta att det finns slots som har MC-tema.

Slots Angel

Slots Angel är en av de spelautomater som har ett MC-tema och det är en videoslot som inte bara har en stenhård MC-knutte som snurrar i hjulen, du får en massas spännande free spins, re-spins och ”click me” bonusspel då du får gissa vilken knutte som ska vinna racet. Dessutom har slotten grymma riff och specialskriva rocklåtar under tiden som du spelar och försöker vinna extra klirr i kassan.

Slutord

Vad du än hittar på när du inte kör eller meckar med motorcykel är helt upp till dig. För det hänger på vad du har för tycke och smak, men framför allt vilka intressen du har utöver din MC. Du kan ju alltid umgås med dina nära och kära eller helt enkelt hittar på något på egen hand och göra sådant du gillar och tycker om att göra när du får tid över. För det är ju så att allt inte behöver kretsa runt motorcyklar, fast det är så otroligt kul, utan huvudsaken är faktiskt att du ser till att ta vara på det liv du lever här och nu!