Det kan ju vara så att det är en regnig dag och du känner inte för att ta en tur på hojen, utan du vill göra andra saker istället. Något du då kan hitta på är att sätta dig framför datorn eller med din mobila enhet och försöker vinna lite extra pengar inför semestern eller annat kul. Då kan det vara bra att veta att det finns slots med motorcykel-tema via din Cabaret Club App eller annat casino som du har som favorit.

Ghost Rider

ghost riderSom du säkert förstår så har sloten Ghost Rider fått inspiration från filmen Ghost Rider med Nicolas Cage, som i och för sig har fått idén från serietidningen med samma namn, huvudfiguren heter Jonny Blaze. För dig som vill testa slotten så är den fylld med massor av spännande free spins och multiplikatorer. Det du som spelare kan hoppas på är att kamma hem den progressiva jackpotten om du har Fru Fortuna på din sida.

Andra aktiviteter

Det finns naturligtvis andra aktiviteter som du kan hitta på en regnig dag om du inte vill spela eller mecka med din motorcykel. Du kan till exempel umgås med din familj eller vänner och hitta på något kul, då ni lägger undan era mobiler och så vidare; för att verkligen umgås med att göra något tillsammans. Ni kan till exempel laga mat tillsammans och ha roligt, åka och bad i badhuset eller planera er semester som ni ska göra på semestern med hojarna.

Är du ensam kan du alltid lyssna på musik, läsa böcker, måla tavlor, mediterar eller något annat som du gillar att göra när du har tid över och inte har något med din motorcykel att göra över huvud taget. Vad du än håller på med en regnig dag gäller det att se till att njuta av live!